Projektet och Rebecca uppmärksammas nationellt i media

R_Selberg_SR
Rebecca Selberg. Foto: Petra Haupt/Sveriges Radio.

Nu börjar det hända saker. Rebecca blev härförleden kontaktad av Sveriges Radio som hade hört om vårt projekt. Hon intervjuades och inslaget sändes den 1 juni tillsammans med ett längre textreferat. Detta gav ringar på vattnet och TT valde att gå ut med detta, vilket gjorde att bl.a. Dagens MedicinSydsvenska Dagbladet, Aftonbladet, UNT och NSD skrev om projektet. Naturligtvis jätteroligt och SRs inslag har t.ex. delats över 450 gånger på facebook. En följd blev även att vi blev kontaktade av ett 15-tal personer som ville dela med sig av sina erfarenheter eller undrade om vi kunde undersöka detta i just deras verksamhet. Även om vi har svårt att göra observationsstudier allt för långt från Skåne (enkäten kommer ju vara nationell) så visar detta om inte annat vilket stort intresse det finns för de här frågorna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s