Arbetet har påbörjats

Under våren och försommaren så har arbetet kanske inte riktigt flutit på riktigt så bra som vi hade önskat. I en forskars vardag så har man ofta flera ”bollar i luften” och vi har alla på olika sätt fått prioritera undervisning och andra studier framför det här projektet i lite större utsträckning än vad vi hade önskat. Vi har dock arbetat med att försöka skaffa ytterligare finansiering (som tyvärr hittills inte har varit lyckosamma) och vi har även påbörjat författandet av etikansökan. Det senare är en nyttig uppgift eftersom vi då behöver fundera igenom mer exakt hur vi tänker gå till väga, vilka frågeinstrument som ska ingå i enkäten osv. Målet är att kunna lämna in ansökan efter semestrarna.

/Magnus


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s